Nieuws & informatie

logo NG dubbel rood 2 non boldOp deze pagina komt nieuws inzake deze website, over Nijmegen en omgeving, nadere informatie over het nieuws, items om rekening mee te houden, geplande evenementen, weetjes, nieuwe attracties, nieuwe musea, etc. etc. 
Heeft u inbreng voor deze rubriek? Stuur ze in per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel verwijzigingen hieronder en in het menu rechts zullen links bevatten naar andere pagina's of naar externe bronnen.

Het menu rechts van deze pagina bevat ook verwijzingen. Bekijk alle wijken, buurten, gehuchten, etc. in het gebied van deze website.
........lees meer  Het dorp Ooij (en Erlecom) zal vanaf heden deel uitmaken van het gebied van deze website.  
........lees meer  De gebieden die direct grenzen aan het gebied van deze website komen voor in de nieuwe rubriek "aangrenzende gebieden."   
........lees meerDe Euregio Rijn-Waal is een economisch, grensoverschrijdend samenwerkingsverband. Onze regio is daar ook lid van. De Euregio Rijn-Waal is één van de vele grensoverschrijdende Euregio's binnen de EU. Dit is mogelijk gemaakt door wet- en regelgeving van de Europese Unie.  
........Lees meer Nieuw gebiedsdeel Nijmegen Midden toegevoegd op deze website. Door Bottendaal van Centrum af te halen en Willemskwartier, Hazenkamp en St. Anna van Zuid is een logischere indeling in Nijmegen ontstaan. Nijmegen Centrum / Midden heet nu Centrum / Benedenstad.De Facebookgroep "Nijmeegs Glorie" is op zoek naar een moderator. Een meedenker. Ook voor deze website. Maar ook een doener voor de Facebookgroep. Wellicht ben jij de juiste kandidaat.  
........lees meer   Joris Ivensplein krijgt metamorfose. Niet voor de eerste keer, dus wie benieuwd is...?   
........lees meer   Op deze Nijmeegse wegen gaat de politie extra controleren...   
........lees meer    Weurtseweg op de schop. De omgeving ook...   
........lees meer    

  

                       Design details: Paul Marsman© logo banner NG smal in hoogte