Moderator

logo NG dubbel rood 2 non boldDurf jij mensen aan te spreken op vergissingen? Kan jij afspraken interpreteren en durf je ze toe te passen? Heb jij liefde voor Nijmegen en omgeving? Ken je die stad en omgeving grotendeels op je duimpje? Kun jij je op schrift vriendelijk en duidelijk uiten? Beheers je de Nederlandse taal op schrift zo goed als vloeiend? Heb je regelmatig vrije tijd over...? Begrijp je de werking van Facebook goed?

Als je daar allemaal "JA"of "bijna JA" op kunt zeggen ben jij misschien wel de nieuwe moderator voor onze Facebookgroep "Nijmeegs Glorie" en verbonden groepen en ga je deel uitmaken van het beheerteam.

Als jij ook vindt dat jij de juiste moderator bent en bereid bent om op basis van volledige vrijwilligheid mee te werken aan en mee te denken met onze groepen en een beetje met deze website, verzoek ik je te melden. Graag met een motivatie. Stuur je bericht via messenger, maar nog liever per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je weten wat een moderator precies kan doen vs een beheerder? Klik dan op de link hierna: Moderator vs beheerder .

Groet,

 

Paul Marsman,
beheerder en webmaster "Nijmeegs Glorie"
- Facebookgroep, -pagina en (deze) website -  


Terug naar de pagina Website Nieuws   

   

                                         Design details: Paul Marsman¬© logo banner NG smal in hoogte