Moderator

logo NG dubbel rood 2 non boldDurf jij mensen aan te spreken op vergissingen? Kan jij regels interpreteren en durf je ze toe te passen? Heb jij liefde voor Nijmegen en omgeving? Ken je die stad en omgeving op je duimpje? Kun jij je op schrift vriendelijk en duidelijk uiten? Beheers je de Nederlandse taal op schrift zo goed als vloeiend? Heb je regelmatig vrije tijd over...? Begrijp je de werking van Facebook goed?

Als je daar allemaal "JA" op kunt zeggen ben jij misschien wel de nieuwe moderator voor onze Facebookgroep "Nijmeegs Glorie" en ga je deel uitmaken van het beheer.

Als jij ook vindt dat jij de juiste moderator bent en bereid bent om op basis van volledige vrijwilligheid mee te werken aan en mee te denken met onze groep en een beetje met deze website, verzoek ik je te melden. Graag met een motivatie. Stuur je bericht via messenger, maar nog liever per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je weten wat een moderator precies kan doen vs een beheerder? Klik dan op de link hierna: Moderator vs beheerder .

Ik werk ook virtueel het liefst samen met mensen die ik persoonlijk ken. Dus een gesprekje onder 4 ogen t.z.t. zal er wel van komen.

Groet,

Paul Marsman,
beheerder en webmaster "Nijmeegs Glorie"
- Facebookgroep, -pagina en website -  


Terug naar de Website Nieuws pagina.   

   

                       Design details: Paul Marsman© logo banner NG smal in hoogte