Binnenkort op
logo banner NG smal in hoogte:  
 - Mogelijkheid aan deze website te doneren
 - Veel moois in Ubbergen en Beek 
 - Het ontstaan van de Broerdijk   
 - Kerken in Lindenholt

Bekende Personen uit en voor de regio

logo NG dubbel rood 2 non boldIn deze rubriek komen bekende personen uit Nijmegen en omgeving aan de orde. Alfabetisch gerangschikt (menu rechts op deze pagina en gefixeerd menu boven op detailpagina's). Personen die hun roots of een belangrijk deel daarvan in de omgeving hebben of hebben gehad.

Bekende Nederlanders (of daarbuiten) met een link naar Nijmegen en/of omgeving komen hier ook aan de orde. 

Het betreft hier nog levende bekendheden, maar ook historische personen uit soms lang vervlogen tijden, met ieder hem of haar eigen rol voor de historie of ontwikkeling van de regio van deze website. 

Architecten en (oud) burgemeesters die aktief zijn of zijn geweest in de regio komen in aparte rubrieken aan de orde. Kijk links in het Informatie-menu.

Let op: Deze rubriek is nieuw en dus NIET compleet en het zal nog jaren duren voor dat het wel zo is.  

Als u vind dat een persoon er per sé bij hoort te staan, maar nog niet het geval is, laat dat dan weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Graag inclusief een beschrijving met biografie.   


Als een artikel foto's bevat zal middels het aanklikken van die foto in enkele gevallen deze pagina weer tevoorschijn komen. Indien geen foto's in het bericht of hem aanklikken niet lukt kunt u het menu-item "Bekende personen" aanklikken in het informatie-menu links of in het gefixeerde menu bovenaan de pagina's. 


Kijk op een menu-item rechts om op de pagina van de betreffende personen te komen.


 

 

                                         Design details: Paul Marsman© logo banner NG smal in hoogte